Oplaadpalen

Mooie onopvallende houten oplaadpalen zorgen ervoor dat je een mooie extra service levert aan je gasten. Goed toe te passen in het park, bij de camping, bij de particulier of bij de horeca. De Connect oplaadpalen zijn ideaal voor het opladen van de elektrische fiets van je gast, maar ook voor het aansluiten van andere elektrische apparatuur. De Connect oplaadpaal is verkrijgbaar met een enkele of met twee contactdozen en met of zonder fiets-oplaad-logo. Daarnaast is het product natuurlijk ook leverbaar met variaties (op aanvraag). Zo kunnen we de houten oplaadpaal bijvoorbeeld combineren met een watertappunt of met verlichting.

 

Verschillende modellen oplaadpalen

De oplaadpaal is leverbaar in twee verschillende modellen: Connect en Connect kastanje. De Connect kastanje is ruw, ongeschaafd en heeft een diameter van ongeveer 19 cm. De houten oplaadpaal steekt 50 cm boven de grond uit. De Connect kastanje oplaadpaal heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling.

Daarnaast is de Connect oplaadpaal verkrijgbaar in fijn bezaagd eiken, lariks of rustiek kastanje. Deze variant is 10x10cm en heeft een hoogte van 40 cm boven de grond. De Connect is strakker qua design en is een mooie toevoeging aan de omgeving. Beide oplaadpalen zijn eenvoudig aan te sluiten met een gietmof en beschikken daarnaast over een slagvaste en IP55 weerbestendige contactdoos.  Heb je niet genoeg diepte of wil je de oplaadpaal op een terras plaatsen, dan bieden wij een oplossing met grondplaat waarbij de oplaadpaal niet ingegraven hoeft te worden. Voor alle producten geldt dat het hout na verloop van tijd vergrijst en het armatuur onderdeel wordt van de omgeving. Dit zorgt voor een authentieke, stijlvolle uitstraling van de oplaadpalen. Bekijk ook eens onze lijn kastanje producten voor de andere mogelijkheden die bijdragen aan een natuurlijke uitstraling van je tuin of openbare ruimte. Als je hier nog vind waar je naar op zoek bent, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

 

Je oplaadpaal op maat gemaakt

Naast dat je voor een afwijkende maatvoering kunt kiezen, kunnen wij ook met je meedenken. We ontwikkelen samen met jou precies de lichtoplossing die je wenst. Denk hierbij aan aanpassingen op het gebied van lichttechniek of andere houtsoorten of materialen. Een mooi voorbeeld hiervan is onze combinatie van de EYE en een CEE oplaadpalen die zijn toegepast op een camping. Laat je inspireren of heb je een ander idee, laat het ons weten! Wij maken graag jouw houten oplaadpaal op maat.

 

Houtsoorten beschikbaar voor oplaadpalen

De oplaadpalen zijn bij ons verkrijgbaar in fijn bezaagd eiken, lariks, rustiek kastanje of ruw en ongeschaafd kastanje. Al onze houtsoorten zijn duurzaam en gaan afhankelijk van hun soort 10 tot 25 jaar mee. Vooral de eiken uitvoering is geliefd onder onze klanten. Eiken is vrijwel overal toe te passen. Het hout krijgt een geheel eigen karakter met een mooie ‘vlamtekening’. Het kan onbehandeld gebruikt worden en wanneer het hout wordt blootgesteld aan de elementen zal het in de loop der jaren op een natuurlijke wijze gaan vergrijzen. Ons eikenhout is afkomstig uit Frankrijk en valt met haar duurzaamheidsklasse II onder de noemer Europees hardhout.