B&B Onder den Peerenboom

Timberlab bedacht in de stijl van de STRATO lichtgevende hekpalen voor B&B Onder den Peerenboom. Ondertussen hebben deze palen ook een naam, namelijk de EYE. Samen met het robuuste eiken hekwerk zorgt dit een elegant en warm welkom. Bijzonder was de productie in eiken, voor Timberlab toen nog een primeur, eikenhout is namelijk wat lastiger in de verwerking dan kastanjehout, maar wel duurzamer en erg mooi.

Bij Onder den Peerenboom nemen ze een warm welkom heel serieus. Dat wordt in alle aspecten van het bedrijf en de dienstverlening doorgevoerd. Niet voor niets is dit de enige bed & breakfast in Nederland met zowel een 5 tulpen classificering als het internationale Green Key keurmerk voor ondernemingen met bijzondere aandacht voor milieu en omgeving. Goed bezig dus! Beschikt jullie bedrijf over het Green Key-keurmerk? Dan is het handig te weten dat Timberlab is opgenomen in de Green Key-etalage. Je bent dus verzekerd van een gecertificeerde leverancier van duurzame producten en diensten.

"Als technische groothandel maken we zeer regelmatig lichtplannen voor onze klanten en we passen daar graag de producten van Timberlab in toe. Maar in dit geval was er meer nodig dan één van de kant en klare armaturen. Deze bijzondere bed & breakfast wilde hun entree extra allure geven met een stukje maatwerk.”

Bertus van de Brink, ROBRI