Shine bright next season

Op zoek naar een unieke manier om de charme en uitstraling van uw camping te vergroten? Welkom bij Timberlab, uw partner in het verlichten van uw camping met onze duurzame, houten buitenverlichting. Door onze ervaring begrijpen wij als geen ander de beleving die campings te bieden hebben. We weten dat het u niet alleen om de praktische aspecten van verlichting gaat, maar ook om de ambiance en het gevoel dat het creëert. Blijf lezen en ontdek hoe onze verlichting de sfeer van uw camping naar een hoger niveau kan tillen. 

Houten straat- en padverlichting

Vooral lantaarnpalen en padverlichting zijn populair bij onze klanten uit de recreatiesector. Maar wij bieden ook producten als oplaadpalen voor fietsen en auto's, reflectorpalen en faunavoorzieningen voor vogels, vleermuizen en insecten. Zo kunt u een combinatie van goed bij elkaar passende producten kiezen die een eenheid creëren op uw camping. Het is bijvoorbeeld prachtig om de EYE en de STRATO samen te plaatsen. En voor een meer natuurlijke look zijn de BOSCO en ALTO een mooie combinatie. Kortom, wij bieden een stijl die bij uw campingbeleving past.

 

Waarom kiezen voor Timberlab?

Of u nu op zoek bent naar een opvallende lantaarnpaal of een subtiele wandlamp, onze collectie heeft voor elk wat wils. Elk product is met zorg gemaakt en straalt dat ook uit.

Bij Timberlab begrijpen we echter ook dat elke camping uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties die aansluiten bij de specifieke behoeften en stijl van uw camping. Samen kunnen we verlichting creëren die aan al uw wensen voldoet.

Geïnteresseerd in onze producten?

Elk stuk houten buitenverlichting van Timberlab is een kunstwerk opzich. Maar we gaan verder dan alleen esthetiek. We zijn toegewijd aan duurzaamheid, zo maken we gebruik van FSC en PEFC gecertificeerd hout en milieuvriendelijke productiemethoden.

Ontdek hier onze favorieten voor campings

Ronde houten padverlichting kastanjehout camping
BOSCO


ALTO

Eiken padverlichting op de camping langs het grindpad
EYE

Houten lantaarnpaal met uithouder in een hoek in het bos
STRATO

Duurzaamheid: ons antwoord op de roep van de toekomst

Onze ervaring, in combinatie met vakmanschap en baanbrekende techniek, staan garant voor duurzame oplossingen waar veel organisaties en bedrijven in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen naar zoeken.

Onze waarmakers belichamen én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor.

In een wereld waar natuur en technologie elkaar meer en meer ontmoeten, bouwen wij mee aan een veranderend landschap. Van houten buitenverlichting tot geavanceerde solar-oplossingen, ons werk strekt zich uit van bedrijventerreinen tot ongerepte natuurgebieden, in binnen- en buitenland.

 

Bij Timberlab omarmen we zowel ambacht als innovatie, waarbij het creëren van verlichting die praktisch is, maar ook een statement maakt in design en duurzaamheid, centraal staat. Ontdek de schoonheid van onze padverlichting en ervaar zelf de kracht van hout, licht en de natuur.

Met minder impact meer impact!

 

Ontdek een bron van inspiratie!


Ontvang een gratis exemplaar van onze uitgebreide catalogus met 120 pagina’s vol productinformatie en inspirerende ideeën. Vraag hem nu vrijblijvend aan!

Vraag onze catalogus aan!

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op
bel +32 (0)467 00 00 73
of mail naar info@timberlab.be

Of stel hier uw vraag