DIALux

We hebben goed nieuws! We hebben een prachtige stap gezet in het beter toegankelijk maken van onze duurzame buitenverlichting, we delen met trots dat onze producten nu officieel deel uitmaken van de gerenommeerde DIALux-database. 
 
DIALuxis dé software voor verlichtingsberekeningen die door architecten en ingenieurs wereldwijd wordt gebruikt. Deze samenwerking betekent dat onze duurzame, houten buitenverlichtingsoplossingen nu naadloos kunnen worden geïntegreerd in verlichtingsontwerpen. 
 
Door onze krachten te bundelen met DIALux vergroten we niet alleen onze toegankelijkheid, maar zorgen we ook voor een nog betere naleving van de branchevoorschriften. Deze ontwikkeling geeft architecten, ontwerpers en verlichtingsprofessionals de vrijheid om moeiteloos onze producten in hun ontwerpen op te nemen, terwijl we de hoogste kwaliteit en aandacht voor het milieu waarborgen.  
 
Wens je liever door onze experts geholpen te worden? Wij voorzien u graag van een lichtstudie op maat van uw project! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!