Duurzaamheid

Bij Timberlab bent u aan het juiste adres als het gaat om maatschappelijk verantwoord inkopen. Ook wel duurzaam inkopen. Het Rijk, de provincies, waterschappen en gemeenten hebben afgesproken om 100% van hun benodigde houtmaterialen duurzaam in te kopen. FSC® en PEFC™ zijn de bekendste goedgekeurde keurmerken. Wilt u een project met FSC of PEFC gecertificeerd hout realiseren? We horen het graag!

 

 

FSC®  

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Zie de website voor meer informatie over dit keurmerk.

 

 

 

 

PEFC™

PEFC is een internationaal keurmerk wat garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft.

Zie de website voor meer informatie over dit keurmerk.

 

 

 

 

 

Green Key 

TimberLab is Green Key gecertificeerd. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Inmiddels hebben meer dan 700 Nederlandse bedrijven dit keurmerk verkregen. Samen werken we aan een duurzame wereld.

Zie de website voor meer informatie over dit keurmerk.