Houten lichtmasten

Onze houten lichtmasten zijn ontwikkeld als basis voor een lantaarn armatuur. Ieder gewenst armatuur kan op deze lichtmasten bevestigd worden. Hierdoor krijgt u een unieke lichtmast die volledig naar eigen wens geproduceerd kan worden. Uiteraard wordt hierbij de duurzame houten uitstraling behouden en kan er toch aan speciale lichtwensen worden voldaan. De houten lichtmasten worden veel gebruikt voor een particuliere oprit of voor bijvoorbeeld de entree van een camping of vakantiepark. Daarnaast worden de houten lichtmasten ook toegepast op parkeerplaatsen. Net zoals bij onze andere producten zijn deze lichtmasten eenvoudig aan te sluiten.

 

Authentieke uitstraling

Voor alle producten geldt dat het hout na verloop van tijd vergrijst en de houten lichtmast onderdeel wordt van de omgeving. Dit zorgt voor een authentieke, stijlvolle uitstraling van de houten buitenverlichting. Zie onze projecten voor een impressie van onze producten.

 

Je houten lichtmast op maat gemaakt

Naast de mogelijkheid voor een afwijkende maatvoering kunnen wij ook met je mee denken. Wij ontwikkelen samen met jou precies de oplossing die je wenst. Zo kunnen wij de houten lichtmasten bijvoorbeeld combineren met een wandcontactdoos, wat vele oplossingen kan bieden in uw tuin.

Nog steeds niet je gewenste lichtoplossing gevonden? Neem dan contact met ons op.

 

Houtsoorten voor de lichtmast

De houten lichtmasten zijn momenteel verkrijgbaar in fijn bezaagd eiken, lariks, rustiek kastanje of  ruw en ongeschaafd kastanje. Al onze houtsoorten zijn duurzaam en gaan afhankelijk van hun soort 10 tot 25 jaar mee. Lariks hout wordt veel toegepast in onze houten buitenverlichting. Wij bieden onze lariks producten enkel aan in combinatie met een voetsteun om de beoogde levensduur te behalen. Lariks heeft een lichte geelbruine kleur, is duurzaam, watervast en sterk. Deze Europese naaldhoutsoort wordt steeds meer gewaardeerd door architecten vanwege de duurzaamheidsklasse en de fijne verwerking. Ons larikshout komt van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Zie ons assortiment lariksproducten voor meer inspiratie.

 

Onze werkplaats

Wanneer we een product gaan ontwerpen starten we vaak met een lichtvraag van een klant of van onszelf. Onze houten lichtmasten zijn op een soortgelijke manier ontstaan. Vervolgens werken we met ons hele team samen om de juiste oplossing te ontwikkelen. We werken ons idee uit in 3D en bekijken waar eventuele verbeterpunten zouden kunnen liggen.

Nadat het product volledig is uitgewerkt kan deze in productie gaan. Ons vakmensen maken het product precies zoals deze is ontworpen. Van ontwerp tot aan het transport zijn wij nauw betrokken bij onze producten. Nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Deskundig contact met onze specialisten

Geïnteresseerd in onze houten lichtmasten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk zijn we ook gewoon te bereiken via het telefoonnummer en mailadres dat je onder aan de website kunt vinden.

Demotuin op de Veluwe

Behalve contact met ons specialisten is het ook mogelijk om bij ons langs te komen. We beschikken over een demotuin waar al onze producten, waaronder de houten lichtmasten te zien zijn. Ook staan onze nieuwste innovaties en projecten waar we aan werken opgesteld in onze demotuin.

Bel ons even van tevoren wanneer je wilt langskomen, dan houden we rekening met je komst!