Landelijke privéwoning

De familie Haanschoten woont buitenaf en zocht passende verlichting bij hun veranda en woonhuis. Verlichting met een landelijke uitstraling en bij voorkeur in dezelfde houtsoort als de veranda. Bij Timberlab vonden ze de EYE, uitgevoerd in larikshout. Hun wens was echter dat de armaturen zowel het terras als het naastgelegen pad zouden verlichten. Geen probleem: Timberlab paste de EYE aan met een dubbele module en creëerde aan beide zijden een lichtpunt.

"We hebben in totaal vier palen staan: twee met aan één kant een lampje en twee met aan beide kanten een lampje. De lichtopbrengst is meer dan verwacht. In eerste instantie dachten we meer palen nodig te hebben, maar dit blijkt meer dan genoeg. Het staat mooi in het geheel en verbindt de veranda met het woonhuis. Precies zoals we wilden. We zijn er goed over te spreken!

Ik ben ook erg tevreden over de garantie. Na een maand ging er iets mis met een van de armaturen en heb ik zonder problemen een nieuwe module gekregen. Ik ben zelf niet zo handig en dacht dat het heel ingewikkeld zou zijn om deze te vervangen, van die palen met een snoer erdoorheen, hoe doe ik dat? Maar dat was heel eenvoudig, via een luikje aan de achterkant kan echt iedereen dat vervangen. Heel netjes, heel makkelijk. Dat vind ik ook een fijn idee voor de toekomst.”

Frank Haanschoten, particulier huiseigenaar