Revius Lyceum

Het Revius Lyceum in Doorn streeft niet enkel naar vernieuwend onderwijs, maar heeft ook in september 2017 een nieuw schoolgebouw in gebruik genomen dat volledig in lijn is met duurzaamheid en natuurlijk esthetiek. Op het dak van het gebouw liggen meer dan 800 zonnepanelen en het gebouw heeft een indrukwekkend energielabel van A+. Timberlab heeft bijgedragen aan een veilig en duurzaam schoolplein door het leveren van houten lantaarnpalen, voorzien van energiezuinige ledverlichting.

Het type lantaarn wat voor dit project gebruikt is, de STRATO, is geleverd met een stevige houten voet. De lantaarnpalen zijn gemaakt van larikshout, afkomstig van de nabij gelegen Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Timberlab biedt ook de optie om dit type lantaarnpaal te maken van andere duurzame houtsoorten, zoals kastanje- of eikenhout.

Klik hier voor meer informatie over onze STRATO, of bekijk onze andere lantaarnpalen.

“Wij denken mee in de ontwikkeling van recreatieve omgevingen van onze klanten. Hierin staan duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit centraal. De Timberlab producten sluiten hierbij volledig aan.”

Patrick van Hees, Van Hees Infra & Recreatie

Van Hees Infra & Recreatie kan naast het leveren van het Timberlab assortiment ook het ontwerp, de plaatsing en de aansluiting van de verlichting verzorgen.