Wandarmaturen

Houten wandarmaturen zijn onlangs toegevoegd aan ons assortiment. Dit om op een mooie manier van een natuurlijke omgeving één geheel te kunnen maken. Deze wandarmaturen zijn voor buiten geschikt en eenvoudig te bevestigen aan een muur of schutting. Voor het aanlichten kan gekozen worden voor alleen licht omhoog, alleen omlaag of licht aan beide zijden. Door het slimme ophangsysteem kan de wandarmatuur eenvoudig worden opgehangen zonder zichtbare schroeven. Het ophang systeem wordt op de muur bevestigd waarna de houten wandarmatuur er gemakkelijk opgezet kan worden. Tenslotte wordt de wandarmatuur nog vastgezet met een boutje om de verlichting te zekeren tegen bijvoorbeeld diefstal.

 

Sfeervol buiten genieten

Onze wandarmaturen zijn de sfeermaker voor in de kapschuur, op de veranda, op het terras, of gewoon naast de voordeur. Het leuke van deze laatste mogelijkheid is dat we het huisnummer of je naam kunnen ingraveren. Zo is je wandarmatuur persoonlijk en uniek. Op deze manier zorg je ervoor dat de wandarmatuur helemaal bij jou past.

 

Tip: De WALLY wandarmatuur is perfect te combineren met de EYE, de meest geliefde buitenlamp uit het Timberlab assortiment. Het gebruik van dezelfde houtsoort zorgt voor een stijlvol geheel. 

 

Je wandarmatuur op maat gemaakt

Naast de mogelijkheid voor een afwijkende maatvoering kunnen wij ook met je mee denken. Wij ontwikkelen samen met jou precies de wandarmatuur waar jij naar op zoek bent. Nog steeds niet die droomlamp gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een kop koffie en een goed gesprek bij onze demotuin op de Veluwe.

 

Beschikbare houtsoorten voor je wandarmatuur

Onze wandarmaturen zijn verkrijgbaar in eiken, lariks, accoya of rustiek kastanje. De combinatie van de WALLY en EYE gemaakt van lariks zorgt voor een mooie samenhang. Lariks wordt veel toegepast in onze houten buitenverlichting. Lariks heeft een lichte geelbruine kleur, is duurzaam, watervast en sterk. Deze Europese naaldhoutsoort wordt steeds meer gewaardeerd door architecten vanwege de duurzaamheidsklasse en de fijne verwerking. Ons larikshout komt van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Zie ons assortiment lariksproducten voor meer inspiratie.

 

Deskundig contact met onze specialisten

Alles gelezen over onze houten wandarmaturen en erg geïnteresseerd in dit prachtige product? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken via het contactformulier. Natuurlijk zijn we ook gewoon te bereiken via het telefoonnummer en mailadres dat je onder aan de website kunt vinden. Wanneer je meteen een prijsindicatie wilt ontvangen voor onze wandarmaturen kan je hiervan een offerte aanvragen door de producten toe te voegen aan de winkelmand. Vragen? Schroom niet om contact op te nemen.

Onze werkplaats

Al onze productontwerpen beginnen met een specifieke vraag van een klant of een lichtvraag waar we zelf tegenaan lopen. Op deze manier zijn ook onze wandarmaturen ontstaan. Om alle lichtvragen zo goed mogelijk op te kunnen lossen werken we met ons hele team samen. Het begint met een lichtplan. Vervolgens werken we het idee uit in Dialux en vervolgens in 3D. Wanneer dit allemaal is afgerond kan de productie van start gaan. Het hout wordt vakkundig verwerkt, de led modules worden geplaatst en gemonteerd door onze vakmensen. Vervolgens wordt alles verpakt voor een veilig en gestroomlijnd transport. In alle fases van het ontwerp tot aan de realisatie zijn we zelf nauw betrokken, maar kunnen ook de hulp van onze leveranciers en partners soms goed gebruiken.